Ontspanningsmassage voor het paard

Je kunt voor je paard een afspraak maken voor een ontspanningsmassage. Hierbij wordt gebruik gemaakt van technieken uit de klassieke massage en Ttouch.

 

Een ontspanningsmassage heeft veel positieve effecten op je paard. Naast ontspanning zorgt het ook voor meer lichaamsbewustzijn en de afvoer van afvalstoffen. Het helpt om spanning en verklevingen af te laten vloeien en spierpijn te verzachten. De circulatie wordt aangezet en alles kan weer soepel door het lichaam stromen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vele effecten van massage.

 

Je zal merken dat je paard geniet van de massage. Vaak worden ze slaperig, gaan ze geeuwen en diep zuchten, en komt de spijsvertering op gang.

 

Als je bij mij een ontspanningsmassage voor je paard boekt houd dat in:

  • Een klassieke ontspanningsmassage.
  • Verschillende Ttouch aanrakingstechnieken.
  • Je paard mag zelf een essentiële olie van zijn voorkeur uitkiezen, waarna deze wordt aangebracht op de gemasseerde spieren.
  • Je ontvangt zelf een print met daarop de anatomie van alle spieren van het paard, altijd leuk om eens te bekijken hoe je paard er van binnen uit ziet en welke spieren er zijn gemasseerd.

 

Als jouw paard dit goed kan gebruiken, maak dan gerust een afspraak.