Consult

Je kunt telefonisch of per email een afspraak maken voor een consult. Ik kom dan bij jou thuis of op stal langs. 

 

Omdat ik de echte onderliggende oorzaak van het probleem wil vinden, duurt een consult ongeveer een uur. Als eerste beginnen we met een vraaggesprek over je dier. Ondertussen observeer ik het dier ook, daarbij let ik op zowel het fysieke lichaam als op het gedrag wat je dier laat zien. Ik vraag o.a. naar de geschiedenis van het dier, de klacht, en hoe het op dit moment met het dier gaat. Denk daarbij aan de huisvesting, voeding, beweging, etc. Ik noteer wat je mij vertelt en wat mij opvalt aan je dier. 

 

Na het gesprek is het tijd om het dier fysiek en energetisch te onderzoeken. Doordat het dier tijdens het gesprek al heeft kunnen wennen aan mij gaat dit bijna altijd zonder problemen. Ik behandel je dier altijd met veel rust en respect, en denk in oplossingen. Mocht je bijvoorbeeld een angstig dier hebben dan kan ik je vragen om zelf bepaalde dingen te bekijken en mij te vertellen wat je ziet of voelt. Ik doe alleen wat nodig is, en wat mogelijk is, en zal nooit stress veroorzaken bij je dier. 

 

Ik laat het dier ook altijd even snuffelen aan een aantal essentiële oliën. Dieren voelen altijd perfect aan welke olie zij op dat moment nodig hebben. Uit hun reactie op de oliën kan ik veel informatie halen.

 

Na het consult volgt meteen alvast een kort advies / richting waarin ik denk. Binnen 48 uur ontvang je een uitgebreid verslag. Daarin staat o.a. een samenvatting van het consult, mijn conclusie, een uitgebreid advies/behandelplan, en mijn verwachtingen van dit behandelplan. Ik kies ervoor om dit uitgebreide advies pas met het verslag naar je toe te sturen, omdat ik geen overhaaste conclusies wil trekken en al mijn informatie ter beschikking wil hebben tijdens het vormen van het advies. Op die manier ontvang je een goed doordacht en uitgebreid advies voor je dier. 

 

Na een aantal weken hebben we altijd even contact over je dier en hoe het gaat. Dan kunnen we afstemmen of verdere ondersteuning nodig is, of dat het resultaat voldoende is.